Sidhuvudbild

Välkommen till Boo-Mullarna

I natursköna Gustavsvik finns förskolan Boo-Mullarna I Ur och Skur. Med närhet till vattnet och skogen används naturen som lekplats och kunskapskälla. Där lär sig barnen ta ansvar och vara rädda om andra människor, djur, natur och uppleva naturens växlingar med alla sina sinnen.
Verksamheten bedrivs i en underbar gammal villa i två plan. Utemiljön är en underbar stor tomt med fruktträd, bärbuskar, sandlåda, kanor,lekstugor, sjörövarskepp och en motorbåt m.m.
Vi har mycket lär material även utomhus. Vi har även en egen bollplan för bl.a. fotboll och bandy.
Våra yngsta barn sover ute varje dag i vagnar under tak. På vintern får de krypa ner och sova i varma sovsäckar.

Förskolan ägs och drivs av: I ur och skur utveckling AB.
För närvarande är det 32 barn inskrivna indelade i tre olika barngrupper, Knopp, Knytte och Mulle.

På förskolan arbetar 6 pedagoger.
Vår mat lagas från grunden varje dag av vår kokerska.Vi serverar frukost, frukt, lunch, mellanmål och frukt under dagen.

Vi har en förskolechef.
Alla som arbetar på Boo-Mullarna har sekretess

Vi är stolta över att ha fått goda resultat i VÅGA VISA, Nackas årliga kundundersökning som visar hur föräldrar upplever förskolor.

Öppettider

Förskolan följer Nacka kommuns riktlinjer och är öppen alla helgfria vardagar från 06.30 till 18.00 när det finns föräldrar som har behov av det. Förskolan erbjuder även omsorg vid tillfälliga stängningar, t.ex. vid planeringsdagar och sommarstängning.

demobild

Aktuellt

Nu hälsar vi alla nya familjer välkomna till vår verksamhet, som numera drivs av I Ur och Skur Utveckling AB.
Vi har alltså lämnat vår tid som Föräldrakooperativ bakom oss, men driver den väl fungerande verksamheten vidare i annan regi.
Välkomna!

Logga in Hemsida från Lawebb Logga in