Sidhuvudbild

Välkommen till I Ur och Skur Boo-Mullarna

I natursköna Gustavsvik finns förskolan Boo-Mullarna I Ur och Skur. Med närhet till vattnet och skogen används naturen som lekplats och kunskapskälla. Där lär sig barnen ta ansvar och vara rädda om andra människor, djur, natur och uppleva naturens växlingar med alla sina sinnen. Vi bedriver vår verksamhet med I Ur och Skurs pedagogik som har sin grund i upplevelsebaserat lärande och att man lär med alla sinnen och hela kroppen, vår utgångspunka är alltid barnen.

Verksamheten bedrivs i en underbar gammal villa i två plan. Utemiljön är en underbar stor tomt med fruktträd, bärbuskar, sandlåda, kanor,lekstugor, sjörövarskepp och en motorbåt m.m.
Vi har mycket lär material även utomhus. Vi har även en egen bollplan för bl.a. fotboll och bandy.
Våra yngsta barn sover ute varje dag i vagnar under tak. På vintern får de krypa ner och sova i varma sovsäckar.

Förskolan ägs och drivs av: I Ur och Skur Utveckling AB.
För närvarande är det 32 barn inskrivna indelade i tre olika barngrupper, Knopp, Knytte och Mulle.

På förskolan arbetar 6 pedagoger.
Vår mat lagas från grunden varje dag av vår kokerska.Vi serverar frukost, frukt, lunch, mellanmål och frukt under dagen.

Vi har en förskolechef.
Alla som arbetar på Boo-Mullarna har sekretess

Vi är stolta över att ha fått goda resultat i VÅGA VISA, Nackas årliga kundundersökning som visar hur föräldrar upplever förskolor.

Öppettider

Förskolan följer Nacka kommuns riktlinjer och är öppen alla helgfria vardagar från 06.30 till 18.00 när det finns föräldrar som har behov av det. Förskolan erbjuder även omsorg vid tillfälliga stängningar, t.ex. vid planeringsdagar och sommarstängning.

demobild

Aktuellt

Trevlig Sommar

Vi vill tacka för detta läsåret, ht17 - vt18. Det har varit ett roligt och upplevelserikt år för både barn och personal. Vi har haft en del personalförändringar under årets gång och förstå att det kan skapa en oro hos några. Under hösten kommer gruppfördelningen att förändras då barnen växer och flyttar upp till nya avdelningar, några knoppar kommer att bli knytte och flera av knyttarna blir då mulle. Starten av terminen kommer därför ha fokus på att de nya grupperna ska finna sin trygghet. Vi ser alla fram emot ett nytt och spännande läsår, men först efter några härliga sommarveckor.

Vi önskar alla barn med familjer en riktigt härlig sommar med mycket sol och bad.

Vi håller stängt vecka 29-31 men öppnar igen vecka 32, fulla av energi och redo att köra igång den nya terminen.

Logga in Hemsida från Lawebb Logga in